×

 Arti ne Foto Bardhe e Zi!

· 1266 · 9583

 Arti ne Foto Bardhe e Zi!

· 1266 · 9583

 • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar
  Syrgjyn
  #60 ne: 19-07-2009, 01:30:45

  • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar
  Kijameti
  #61 ne: 19-07-2009, 11:02:59
  bardhe e zi..de

  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  Shej
  #62 ne: 19-07-2009, 16:22:43
  bardhe e zi..de

  cka do te thote   (?)

  • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar
  titi10
  #63 ne: 19-07-2009, 16:29:00
  cka do te thote   (?)
  the hell in arabian :)

  • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar
  Kijameti
  #64 ne: 19-07-2009, 19:40:15
  cka do te thote   (?)
  desha te vazhdoj dic me shume por e lash me kaq...de  dmth dhe kjo foto eshte bardhe e zi...kerkoj falje nese jam keqkuptuar nuk kisha qellim te keq kurse sa i perket fotos do te thote imam ali... :)

  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  Shej
  #65 ne: 19-07-2009, 19:51:48
  desha te vazhdoj dic me shume por e lash me kaq...de  dmth dhe kjo foto eshte bardhe e zi...kerkoj falje nese jam keqkuptuar nuk kisha qellim te keq kurse sa i perket fotos do te thote imam ali... :)
  pa problem doja te kuptoja shkronjat  ;)

  • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar
  Kijameti
  #66 ne: 19-07-2009, 20:02:35
  ohhhh tash u qlirova   :perqafim  :D

  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  Shej
  #67 ne: 19-07-2009, 20:03:40

  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  Shej
  #68 ne: 19-07-2009, 20:06:28

  • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar
  Syrgjyn
  #69 ne: 20-07-2009, 03:33:06
  Michael Caine...

  • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar
  Syrgjyn
  #70 ne: 20-07-2009, 03:35:42
  Besoj se e njihni kete :)

  • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar
  Syrgjyn
  #71 ne: 20-07-2009, 03:36:32

  • Gjinia: Mashkull
 • i identifikuar
  Syrgjyn
  #72 ne: 20-07-2009, 03:39:40

  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  Masha
  #73 ne: 20-07-2009, 09:19:33

  • Gjinia: Femer
 • i identifikuar
  dreamm
  #74 ne: 20-07-2009, 14:21:02
   :)