×

 Pyetje rreth Inxh, Ndertimit

· 1 · 746

 Pyetje rreth Inxh, Ndertimit

· 1 · 746
 • i identifikuar
  Xhuli0
  ne: 24-06-2012, 01:18:20
  Pershendetje,
  jam maturant ket vit dhe jam shume i interesuar ne degen e inxh nder.
  Vjet piket min per tu pranuar ne ket dege kane qene diku te 5870.
  Doja te dija nqs ket vit a do te ulen me shume pasi kam marr vesh per nje mosinteresim ne kete dege kohet e fundit ?

  Gjithashtu mund te me thoni se me cfare ka te bej Dega e Inxhinierise EKONOMIKE? a del per ekonomist a si ?