×

Post reply

Emri:
Email:
Titulli:
Ikona e mesazhit:

Verifikimi:
Flamuri yne ka ngjyre?:

shtyp alt+s per te postuar ose alt+p per ta kontrolluar


Permbledhje

Postuar nga: M A X
« ne: 30-04-2020, 14:02:03 »

 

Mimoza Thaqi është një ndër motivueset më të mëdha në trojet shqiptare. Ajo i arriti qëllimet e jetës së saj, dukë përmbushur nevojat shpirtërore, financiare, shëndetësore, familjare dhe tani qëllimi i saj i vetëm është të shpërndajë këtë përvojë dhe  informacion tek të gjithë ata që duan të jetojnë dhe përmbushin ëndrrat e tyre.Mimoza përmes Klubit “Im Power” shpërfaqë idenë se dashuria, dhembshuria, respekti reciprok, aktivizimi i potencialeve të brendshme  janë padyshim mjekësia universale për një shoqëri më vitale dhe të parapërgatitur për çfarëdo lloj sfide.
https://www.facebook.com/mimozathaqipage/
https://www.youtube.com/user/mimozathaqi