Postim i ri

×

Postim i ri

Emri:
Email:

Verifikimi:
Flamuri yne ka ngjyre?:

Permbledhje

Postuar nga: Vip News
« ne: 24-01-2023, 10:43:10 »

Bubulina Krasniqi është një këngëtare e njohur dhe muzika ku identifikohet më shumë është ajo pop. Duke qenë pjesë e një familjeje me histori në muzikë dhe në art në përgjithësi, Bubulina nuk mundi ti shpëtonte ndikimit të artit në jetën e saj. Nuk e dimë nëse në suksesin e saj kishte luajtur rol të rëndësishëm edhe familja, pasiqë siç dihet Bubulina është motra e Memli Krasniqit dhe Teuta Krasniqit, të dy këta mjaft të njohur në mbarë skenën shqiptare. Njëri si këngëtar fillimisht e pastaj si politikan.
Postuar nga: M A X
« ne: 24-01-2023, 07:39:12 »

 

 
Postuar nga: M A X
« ne: 24-01-2023, 07:38:53 »

 

 
Postuar nga: M A X
« ne: 24-01-2023, 07:38:24 »

 
Postuar nga: M A X
« ne: 24-01-2023, 07:38:05 »

 
Postuar nga: M A X
« ne: 24-01-2023, 07:37:52 »

 
Postuar nga: M A X
« ne: 24-01-2023, 07:37:31 »

 
Postuar nga: M A X
« ne: 12-03-2021, 12:29:01 »

Postuar nga: M A X
« ne: 12-03-2021, 12:28:52 »

Postuar nga: 12:51
« ne: 27-09-2013, 22:50:04 »

Temë për artisten Bubulina Krasniqi.