×

Mac Pro i ri do te kushtoje deri ne 62.000 Euro

Mac Pro i ri do te kushtoje deri ne 62.000 Euro

· 2 · 37

  • Postime: 22964
  • Gjinia: Mashkull
M A X
ne: 17-12-2019, 16:27:38
 

Kompjuteri Mac Pro i ri nga Apple mund te shkoje deri ne 62 mije euro ne baze te konfigurimit dhe ekstrave qe mund te kerkohen. Mund te duket nje cmim stratosferik per nje kompjuter, por duke menduar qe nje PC i tille nuk eshte konceptuar per perdorim shtepiak, por ne radhe te pare per perdorim nga firma apo studio filmike, qe kerkojne vertete kompjutera super te fuqishem.

Ne vija te pergjithshme Mac Pro i ri permban:
CPU Intel-Xeon (W-3175X), me 28 berthama, ku secila punon me 4,4 GHz.
 Plus 1,5 TB ne DDR4-ECC-RAM, te ndara ne 12 pjese me secilen nga 128 GB.

  • Postime: 22964
  • Gjinia: Mashkull
M A X
#1 ne: 17-12-2019, 16:27:59