×
Hyrja
Profili

ShtypShqip - si te mundesoni te shkruani shqip ne web siten tuaj

ShtypShqip - si te mundesoni te shkruani shqip ne web siten tuaj

· 5 · 1011

  • Postime: 6

ne: 20-11-2006, 22:13:03
Javen qe kaloi pata një ndjesi patriotizmi dhe bëra këtë faqe:

http://shqip.netfirms.com/

Kodi JavaScript qe jepet aty, n.q.s. e instaloni tek web site tuaj mundeson te shruash kollaj 'ë' dhe 'ç' ne çdo formë teksti ne web site.

Kodi është falas, provojeni dhe perdoreni si te doni. Shpresoj qe ky kod te vendoset ne çdo web site shqip qe ka një forum.

  • Postime: 1
  • Gjinia: Mashkull

#1 ne: 21-11-2006, 17:08:34
dead link

  • Postime: 6

#2 ne: 21-11-2006, 17:51:30
Linku punon, ai eshte web host falas dhe ndonjehere ka vonese, por linku eshte ok, une sapo e provova prape:

http://shqip.netfirms.com/

Me thoni nqs ka probleme dhe une jua coj kodin me email.


  • Postime: 3788
  • Gjinia: Mashkull

#3 ne: 22-11-2006, 11:31:02
Shumë interesante!

Një pyetje: nëse dikush do (për cfaredolloj arsyeje) qe te shkruaje "ee" apo "cc" ne një faqe qe perdor atë kodin ne Javascript, si i bëhet hallit?

  • Postime: 6

#4 ne: 22-11-2006, 13:16:36
Per kete ka dy mundesi:

a) kodi te ofton te vendosesh nje link ne faqe, aktivizo/caktivizo dhe perdoruesit mund ta aktivizojne ose caktivizojne ne cdo moment - zgjedhja ruhet me cookies per 90 dite.

b) kodi nuk eshte aktiv per fushat e password, fushat qe permbajne "name" ose "mail" tek name ose id. Kjo do te thote qe kodi nuk eshte aktiv per fushat e uvername, login, email etj. Kodi nund te konfogurohet qe te filtrosh fusha te tjera ose ta besh filtrin me te sakte.


Temat e fundit