×
Hyrja
Profili

Forumi Islam

V@GαβθηD
ne: 29-06-2013, 14:50:53
Efektet mahnitëse të agjërimit në organizëm

Forumi Islam

Allahu i madhërishëm në Kuranin fisnik urdhëron e thotë: ”O ju që besuat, agjërimi u është bërë obligim sikurse që ishte obligim edhe i atyre që ishin para jush, kështu që të bëheni të devotshëm. (Jeni të obliguar për) Ditë të caktuara, e kush është i sëmurë prej jush ose është në udhëtim (e nuk...

Screenshot_20200524-090618.jpg
Screenshot_20200519-200319.jpg

Isl
ne: 24-04-2020, 13:01:11
Pas vështirësisë vjen lehtësimi

Forumi Islam

Mos u dëshpëro.. mos u pikëllo… mos u mërzit. Sepse e vështira do të largohet me lejen e Allahut. Ato momente dhe situata që të japin dhembje dhe gjoksin ta ngushtojnë dhe syrin ta lotojnë do të kalojnë me lejen e Allahut dhe pas tyre do të vijnë momentet e gëzimit me lejen e Allahut. Atë ditë d...


Namazi
ne: 04-06-2019, 00:04:43
Namazi i Bajramit

Forumi Islam

Si falet Namazi i Bajramit


M A X
ne: 09-04-2019, 20:16:13
Bashkejetesa me islamofobine

Forumi Islam

Ka kaluar vetëm pak kohë nga ndodhia e masakrës në Christchurch të Zelandës së Re, ku mbetën të vrarë 50 besimtarë mysliman të pafajshëm, dhe vala e solidarizimit të shqiptarëve me viktimat pothuajse është shuar. Më shpejt se ky solidarizim njerëzor, është shuar indinjata dhe denoncimi i fenomen...
*
Genious
ne: 26-11-2013, 00:17:05
Studiuesja muslimane, sërish merr çmimin ndërkombëtar për mjekësi

Forumi Islam

Studiuesja muslimane, sërish merr çmimin ndërkombëtar për mjekësiEgesta Lopçi, studiuesja myslimane me origjinë shqiptare, por e diplomuar në Bolonja në vitin 2006, në kirurgji ka fituar për të dytin vit radhazi çmimin ndërkombëtar në fushën e kërkimeve mjekësore nga “European Association of Nuc...


Pergjigje nga: ciarli, Mishel Forever
Urtësi kur’anore dhe profetike
*

V@GαβθηD
ne: 08-10-2013, 19:06:40
Mrekullia e Kur’anit - shkencëtarët e zbulojnë pas 14 shekujve!

Forumi Islam

Mrekullia e Kur'anit Shkencëtaret e zbulojnë pas 14 shekujve!V@GαβθηD
ne: 05-08-2013, 05:12:26
Fenomeni mahnitës i Kur`anit - Ndarja mes dy deteve

Forumi Islam

Fenomeni Mahnitës i Kur'anit ● Ndarja mes dy deteve ᴴᴰ Barrier of Seas - Amazing Qur'an Phenomenon ᴴᴰ البرزخ: ملتقى نهري ريو نيجرو و ريو سوليمويز في البرازيل Ndarja e ujit

V@GαβθηD
ne: 04-08-2013, 05:48:10
DIVORCI DHE DISPOZITAT E TIJ

Forumi Islam

Falënderimi i takon vetëm se Allahut i Cili na mundësoi që ta shijojmë ëmbëlsinë e imanit. Atë e falënderoj dhe lavdëroj dhe prej Tij falje dhe ndihmë kërkoj. Paqja dhe mëshira e Allahut qofshin mbi Muhamedin birin e Abdullahit dhe robin e Allahut.O ju njerëz, frikojuni Allahut dhe falënderoni p...V@GαβθηD
ne: 19-07-2013, 23:41:51
Islamofobia dhe rrëfimi i të verbërve me elefantin

Forumi Islam

Filozofia e përdorur në akuzat ndaj Islamit kërkon një qasje tejet serioze. Kjo për shkak se ata që kanë vënë këto akuza dhe ata që iu ...
Pergjigje nga: ciarli, Keshilla, abdurrahman
Imam Ebu Hanife
*

Pergjigje nga: ciarli, Arbenita Krasniqi, zyrafete
Domethenjen e endrrave
*
  • Nuk ka postime te reja
  • Redirect Board