×

Bashkejetesa me islamofobine

Bashkejetesa me islamofobine

· 1 · 141

  • Postime: 22599
  • Gjinia: Mashkull
M A X
ne: 09-04-2019, 20:16:13
Ka kaluar vetëm pak kohë nga ndodhia e masakrës në Christchurch të Zelandës së Re, ku mbetën të vrarë 50 besimtarë mysliman të pafajshëm, dhe vala e solidarizimit të shqiptarëve me viktimat pothuajse është shuar. Më shpejt se ky solidarizim njerëzor, është shuar indinjata dhe denoncimi i fenomenit të terrorizmit me burim ideologjinë e ekstremit të djathtë që inspiroi Brenton Terrant, autorin e masakrës. Lexoni me tej: http://www.e-zani.org/2019/04/08/bashkejetesa-me-islamofobine/