Post reply


Post reply

Emri:
Email:

Verifikimi:
Flamuri yne ka ngjyre?:

Permbledhje

Postuar nga: Alban
« ne: 15-03-2021, 21:46:11 »

 

Ja në cilën datë nis Muaji i Shenjtë i Ramazanit. Edhe pak ditë javë na ndajnë nga muaji i shenjtë i Ramazanit. Bazuar në kalendarin mysliman agjërimi fillon me datën 12 prill, ditën e hënë.

Të gjithë besimtarët e fesë islame do të agjërojnë për 30 ditë rresht, gjithsej i bije 1 mijë e 441 orë. Muaji i shenjtë i Ramazanit do të përfundojë më 11 maj, ditë e martë. Gjatë muajit të Ramazanit, muslimanët janë të obliguar të agjërojnë çdo ditë nga agimi deri në perëndim të diellit. Agjërimi i Ramazanit është një nga pesë shtyllat e Islamit. https://urtesi.com/ja-ne-cilen-date-nis-muaji-i-shenjte-i-ramazanit-allahu-sjellte-te-mira-dhe-shendet-per-gjithe-shqiptaret-kudo-jane/