×

Pas vështirësisë vjen lehtësimi

Vizitor · 1 · 107

Pas vështirësisë vjen lehtësimi

Vizitor · 1 · 107
Isl
ne: 24-04-2020, 13:01:11
Mos u dëshpëro.. mos u pikëllo… mos u mërzit. Sepse e vështira do të largohet me lejen e Allahut. Ato momente dhe situata që të japin dhembje dhe gjoksin ta ngushtojnë dhe syrin ta lotojnë do të kalojnë me lejen e Allahut dhe pas tyre do të vijnë momentet e gëzimit me lejen e Allahut. Atë ditë do të gëzohet zemra dhe do të kthehet buzëqeshja me lejen e Allahut, pas vështirësisë vjen lehtësimi, ky është premtim i Allahut. Nuk ka njeri pa probleme dhe nuk ka jetë pa sfida dhe vështirësi, andaj duro derisa të vjen ndihma e Allahut dhe mos harro që ta falënderosh Allahun në çdo gjendje, në rehati dhe vështirësi, dhe ta adhurosh në vazhdimësi. Nga arabishtja: Irfan JAHIU Besimtari.com
 

Prej nga vjen Leukemia?

Nisur nga InfoZRubrika Pyetper

Postimi i fundit 27-04-2020, 18:09:00
nga M A X
Kush vjen për drekë ne TV Klan

Nisur nga InfoZRubrika Televizion

Postimi i fundit 03-03-2020, 19:40:24
nga InfoZ
Edge Chromium vjen me 15 janar

Nisur nga M A XRubrika Tech

Postimi i fundit 06-11-2019, 21:27:16
nga M A X
Po vjen shekulli aziatik

Nisur nga M A XRubrika Bota

Postimi i fundit 26-03-2019, 17:52:11
nga SteriOtipi B
Aplikacioni Fiber i Google vjen në iPhone, shtohet mundësia e menaxhimit të DVR-së

Nisur nga InfoZRubrika Informatike

Postimi i fundit 31-10-2013, 12:50:02
nga InfoZ