×
Hyrja
Profili

Ramazani 2020

Ramazani 2020

· 6 · 451

 • Postime: 26634
 • Gjinia: Mashkull
M A X
ne: 10-04-2020, 12:08:40
 

Per vitin 2020 Ramazani fillon me 24 prill, dite e premte.
Ramazani i 2020 pa iftar?

Nisur nga M A XRubrika Forumi Islam

Postimi i fundit 21-04-2020, 13:24:49
nga Charlie
A quhet ramazani pa syfyr?

Nisur nga M A XRubrika Pyetper

Postimi i fundit 27-04-2020, 18:01:39
nga M A X
Si mbahet ramazani?

Nisur nga M A XRubrika Pyetper

Postimi i fundit 27-04-2020, 17:59:39
nga M A X
Kur fillon Ramazani?

Nisur nga InfoZRubrika Pyetper

Postimi i fundit 10-04-2020, 12:09:46
nga M A X
Kur eshte Ramazani?

Nisur nga InfoZRubrika Pyetper

Postimi i fundit 08-04-2020, 21:56:08
nga M A X

 • Postime: 26634
 • Gjinia: Mashkull
M A X
#1 ne: 20-04-2020, 18:57:39
Vaktia e Ramazanit për Kosovë, 2020-të:
 

 • Postime: 26634
 • Gjinia: Mashkull
M A X
#2 ne: 24-04-2020, 11:11:03
Agjerim te mbare dhe te pranuar per te gjithe ata qe agjerojne.🤲
 

 • Postime: 26634
 • Gjinia: Mashkull
M A X
#3 ne: 09-05-2020, 14:15:16
 

 • Postime: 26634
 • Gjinia: Mashkull
M A X
#4 ne: 19-05-2020, 20:59:37
 

 • Postime: 4261
Charlie
#5 ne: 20-05-2020, 14:22:56
Ky vit i muajit te Ramazanit ka qene shume me i lehte per agjerim se sa viteve te kaluara.