×

Post reply

Emri:
Email:
Titulli:
Ikona e mesazhit:

Verifikimi:
Flamuri yne ka ngjyre?:

shtyp alt+s per te postuar ose alt+p per ta kontrolluar


Permbledhje

Postuar nga: Charlie
« ne: 20-05-2020, 14:22:56 »

Ky vit i muajit te Ramazanit ka qene shume me i lehte per agjerim se sa viteve te kaluara.
Postuar nga: M A X
« ne: 19-05-2020, 20:59:37 »

 
Postuar nga: M A X
« ne: 09-05-2020, 14:15:16 »

 
Postuar nga: M A X
« ne: 24-04-2020, 11:11:03 »

Agjerim te mbare dhe te pranuar per te gjithe ata qe agjerojne.🤲
 
Postuar nga: M A X
« ne: 20-04-2020, 18:57:39 »

Vaktia e Ramazanit për Kosovë, 2020-të:
 
Postuar nga: M A X
« ne: 10-04-2020, 12:08:40 »

 

Per vitin 2020 Ramazani fillon me 24 prill, dite e premte.