Shkencëtarët në Japoni mikroskopikisht konfirmuan se Islami është feja vertet - Forumi Islam

×
Hyrja
Profili

Shkencëtarët në Japoni mikroskopikisht konfirmuan se Islami është feja vertet

Shkencëtarët në Japoni mikroskopikisht konfirmuan se Islami është feja vertet

· 2 · 413

  • Postime: 7

ne: 26-11-2012, 22:30:03
Shkencëtarët në Japoni mikroskopikisht konfirmuan se Islami është feja vertet


Një shkencëtar nga Japonia paraqiti përfundimet e tij mbi efektin e Kur'anit të shenjtë,Islamit dhe thirrjes islame per namaz(lutje)te quajtur Ezan mbi molekulat e ujit nën mikroskopin elektronik.
B.sc.Ms.Ph.D shkencëtari egjiptian shpjegoi se si molekulat e ujit marrin forma te bukura çdoherë kur i ekspozohen vibracioneve te ajrit nga leximi i Kur'ani-it te shenjte ose duke thene vetem fjalen Islam si dhe duke thirrur thirjen Islame per namaz (lutje) Ezanin.

Shkencetari shtoi se per shkak se trupi i njeriut permban 70% uje kjo na ben te lumtur dhe spjegon ndjenjat e kenaqesise dhe gezimit pasi njerëzit ta përqafojnë Islamin dhe adhuronjne All-llahun.

Eshte me shume se fakt interesant.Po nuk mekulli e as magji. Dhe kjo eshte diçka. Eshte rreth "kristaleve te ujit".
Dr.Masaru Emoto ka studiuar ujin dhe ka gjetur "diçka". Ideja kryesore eshte se uji do t'i tregoj format e tij kristalore te bukura, kur ne lexojme fjale te mira ne uje. Po kur uji eshte duke degjuar (kur leshohet) lloj i muzikes "heavy metal" kristalet e bukura te ujit shkaterrohen-deformohen ne forma shume te shemtuara (djallezore).

Uji nuk eshte vetem si nje gje e vdekur. Eshte i "Gjalle"!!!!,mund te na dergoj "mesazhe" .
Nje student i Saudise ne universitetin e Tokios ne Japoni pati rastin ta takoj kete shkencetar qe beri eksperimentin dhe studenti e pyeti se çka ishte gabim. Masaru i tregoi problemin e tij. Studenti i tha atij:"Ne kemi uje te bekuar, quhet uji Zemzem. Do te jape disa mostra te ketij uji keshtu qe mund te besh eksperimentin mbi to.Uji Zemzem nuk eshte i ndikuar nga xhindet ose nga magjia, keshtu qe duke e perdorur ate mund te vertetohet ose hedhet poshte e gjithe teoria jote"

"D.Masaru moi mostrat e ujit Zemzem, dhe tha:Nuk mundja asesi ta kristalizoj- kthjelloj (shnderroj ne kristale) madje edhe duke e tretur (holluar)deri ne 1,000 here. Me fjale te tjera, ai e ktheu nga nje centimeter kub ne nje liter.
Ai tha se kur e holloi ujin deri ne 1,000 here dhe pastaj e ngriu ate, uji Zemzem mori nje forme unike kristalore.
Dy kristale u formuan njeri mbi tjetrin,por moren nje forme shume unike.
Kur ai (shkencetari) e pyeti kolegun (studentin) e tij musliman pse ishin bere (u formuan) dy kristale, ai i tha atij sepse "Zamzam" eshte e perber nga dy fjale:'Zam' dhe 'Zam."

#1 ne: 27-11-2012, 19:43:45
Teme fantastike per te provuar egzistencen e zotit.
Problemi eshte qe nji shkencetar tjeter dhe jo ky shkencetari i cmendur qe flitet ne kete artikull ka vertetuar dhe provuar qe i ben njerezit te shikojne fantazma ose hije duke i derguar nji puls te lehte elektrik ne nje vend te caktuar te kokes.

Eshte pastaj dhe ky argumenti tjeter "llogjik" qe 'feja jote nuk eshte aq e mire sa feja ime kshu qe fillojme luften e shenjte'.

Temat e fundit