×

Jeta, Trupi dhe Shendeti

Fjalor me shprehje medicinale

Nisur nga Parloté  | Postimi i fundit nga Parloté    · 12 · 5162

Femija yne- Prof. Salaudin Bekteshi

Nisur nga Aida  | Postimi i fundit nga nertila SULSTAROVA    · 21 · 15594

Mushkëritë - Semundjet e mushkerive

Nisur nga php  | Postimi i fundit nga M A X    · 6 · 4042

Kanceri i prostatës

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 429

Artriti reumatizmal!

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga M A X    · 2 · 1759

Zbardhja e dhembeve

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 42

Gjumi

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 22 · 1606

Lodhja e pas gjumit

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 55

Si ta ruajme shendetin ne dimer

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 47

Verberia - Të sfidosh verbërinë

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga M A X    · 5 · 1154

Diabeti

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga M A X    · 13 · 8057

Pijet dhe ushqimet Detox

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 4 · 1187

Shurup i përgatitur në shtëpi

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 57

Obeziteti / Mbipesha

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 13 · 3279

Noti - Fakte rreth notit

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga erlehta    · 2 · 31

Syte - Syri njeriut

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 27

Sekretet e nje superkujtese

Nisur nga dreamm  | Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 759

Halitosis - era e keqe e gojes

Nisur nga lauraa  | Postimi i fundit nga M A X    · 3 · 2380

Larja e dhembeve (rregullisht)

Nisur nga ßåßy ღ  | Postimi i fundit nga M A X    · 3 · 1118

Anemia, shkaktare e lodhjes

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 2 · 863