×

Jeta, Trupi dhe Shendeti

Dhëmbët dhe kujdesi per to

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 415

Hipertensioni - Tensioni larte

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 2 · 461

Artriti reumatizmal!

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 1747

Keshilla Mjeksore

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 2 · 1279

Kafeina

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 2 · 541

Kujdes me pastat e dhembeve!

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga Poshnjari    · 12 · 216

Revista Keshilla Mjekesore

Nisur nga dr.Dugi  | Postimi i fundit nga ßåßy ღ    · 1 · 2499

Semundjet e mushkerive

Nisur nga php  | Postimi i fundit nga php    · 3 · 4010

Vera e valuar kundër ftohjes

Nisur nga dreamm  | Postimi i fundit nga dreamm    · 0 · 566

Çaji i mollës parandalon sëmundje

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 1000

Malarje në Shqipëri

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga erlehta    · 0 · 233

TE FOLURIT, PENGESAT-SHERIMI

Nisur nga defektologu  | Postimi i fundit nga Gerti1    · 6 · 2068

Çudirat e lëkurës së frutave

Nisur nga dreamm  | Postimi i fundit nga dreamm    · 0 · 766

Dhimbja e veshit, ja ilacet natyrore

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga dreamm    · 1 · 1802