×

Jeta, Trupi dhe Shendeti

Terminator 7

Nisur nga altinmurati  | Postimi i fundit nga altinmurati    · 0 · 303

Si te lesh cigaren

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 570

Dhembja e kokës, ja si qetësohet

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga M A X    · 2 · 2232

Tumori - Shkaktaret e tumoreve

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga M A X    · 6 · 5647

Cialisi dhe Prostata

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 750

Sinoziti

Nisur nga ßåßy ღ  | Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 2164

Alzheimer mund te shihet nga syte

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 1013

Virozat e stinës

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 349

Sinapsi i stresuar

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 311

Qepa ilac per Rrufa dhe bronkitet

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 620

Ndrydhja e këmbës

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 666

Leucemia - Semundja, shenjat, sherimi

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 3393

Rreziku i paracetamolit

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 2 · 769

Ushqimet që na futin në depresion

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 497

Nga obeze ne anoreksike

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 499

Nje pyetje per ju mjeku popullor !

Nisur nga Capkenja  | Postimi i fundit nga OD888    « 1 2 3 4 5 6 ... 10 » · 225 · 93351

Pas vakteve, konsumoni fruta

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga dreamm    · 1 · 370

Higjena e gojës

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 412

Plakja - Si të vonosh plakjen

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 525

Menopauza: simptomat dhe pasojat

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 2 · 4649

Doni të jetoni deri 100 vjeç?

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 406

Depresioni Nervor

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 989

ÇFARË ËSHTË HYPOSPADIA?

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 843