×

Jeta, Trupi dhe Shendeti

Noti - Fakte rreth notit

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga erlehta    · 2 · 109

Syte - Syri njeriut

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 86

Sekretet e nje superkujtese

Nisur nga dreamm  | Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 819

Halitosis - era e keqe e gojes

Nisur nga lauraa  | Postimi i fundit nga M A X    · 3 · 2436

Larja e dhembeve (rregullisht)

Nisur nga ßåßy ღ  | Postimi i fundit nga M A X    · 3 · 1177

Anemia, shkaktare e lodhjes

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 2 · 913

Dhimbja e fortë e kokës

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 690

Gripi dhe ftohja

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 3 · 712

KUJDES, SHEQERI VRET!

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga M A X    · 3 · 2141

Kajsia, mbrojtje për lëkurën

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 1465

Kanceri i gjirit

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 2 · 1795

Zemra e shendetshme

Nisur nga ßåßy ღ  | Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 2632

Melcia e njeriut

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga M A X    · 5 · 14652

Si të mbrojmë sytë nga celulari?

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 1999

Fruthi - Semundja e fruthit

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 2195

E-Cigs - Cigaret Elektronike

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 972

A duhet mbajtur teshtima?

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 2 · 1859

Dhimbja e dhembit

Nisur nga lauraa  | Postimi i fundit nga M A X    · 2 · 1710

Vaksina kundër gripit

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 558

Ushqimet që dëmtojnë veshkat

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 135

Reumatizma

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 2 · 710

Xhenxhefili (Xhinxheri)

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 4 · 509

Dhimbjet e shpinës - Osteoporoza

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 858

Infeksionet mykotike

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 1223