×

Jeta, Trupi dhe Shendeti

30 sëmundjet në trupin e njeriut

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga nazmi abazi    · 2 · 8538

Mjekësia Osmane në Shqipëri

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 1698

Njëzet sëmundjet vdekjeprurëse

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga otiiii    · 1 · 2088

Vitaminat, molekulat e jetes

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga nora gashi    · 1 · 3183

Anemia falciforme!

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga OnlineBP    · 1 · 2307

Sëmundjet e veshit

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 5022

Te gjitha efektet kuruese te rrushit

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga ronan    · 1 · 2449

Parandaloni gripin!

Nisur nga Belinaa  | Postimi i fundit nga Belinaa    · 0 · 823

nutricion

Nisur nga anirtlak  | Postimi i fundit nga anirtlak    · 0 · 1139

Afrodiziaket

Nisur nga endritii  | Postimi i fundit nga endritii    · 0 · 1086

Geni i jetëgjatësisë...

Nisur nga arbias  | Postimi i fundit nga arbias    · 0 · 783

ndihm reth kesaj semundje

Nisur nga pejoni83  | Postimi i fundit nga pejoni83    · 0 · 925

Çfarë është ataku në zemër !

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 1704

Dhjetë spitalet më të mira në botë !

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Capkenja    · 1 · 1307

Flamat (Gripet) si te mbrohemi

Nisur nga M. Popullor  | Postimi i fundit nga M. Popullor    · 9 · 5437

Guret ne temth, si mund te kurohen !

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 8753