×

Jeta, Trupi dhe Shendeti

Zemra !!!

Nisur nga Belinaa  | Postimi i fundit nga Berni    · 3 · 3515

Këshilla Mjekesore

Nisur nga Bekimi  | Postimi i fundit nga Capkenja    · 4 · 4597

"Hipocampus"

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga erlehta    · 0 · 996

Bimët mjekësore !

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 1903

Transplatim koke njeriu!!!

Nisur nga Belinaa  | Postimi i fundit nga Oqeani    · 4 · 1714

Si të ruajmë shëndetin

Nisur nga arbias  | Postimi i fundit nga arbias    · 0 · 2849

Clostridium Difficile!

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga erlehta    · 0 · 823

Vaksinat!

Nisur nga sorelina  | Postimi i fundit nga sorelina    · 0 · 4943

Anestezia!!!

Nisur nga Belinaa  | Postimi i fundit nga Belinaa    · 0 · 1213

Amniocenteza!

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga erlehta    · 0 · 2188