×

Amniocenteza!

Amniocenteza!

· 1 · 2132

  • Postime: 6967
  • Gjinia: Femer
erlehta
ne: 30-08-2006, 13:20:02

Amniozenteza

Ne ditet e tona eshte bere e mundur qe shume crregullime apo anomali kromozomike, sic eshte Sindroma e Daunit dhe semundje te tjera gjenetike, te percaktohen qe ne fetus, dmth qe pa lindur femija.Pikerisht per kete qellim qe ne vitet 70 vepron nje teknike e re qe njihet si Aniocenteze.