Si mund te keni kaluar koronavirus pa e ditur - Jeta

×
Hyrja
Profili

Si mund te keni kaluar koronavirus pa e ditur

Si mund te keni kaluar koronavirus pa e ditur

· 1 · 403

  • Postime: 21592

ne: 10-09-2020, 00:12:31
 

Këto janë shenjat që tregojnë se mund ta keni kaluar Covid-19 pa e ditur
Të gjithë dëshirojmë të dimë nëse e kemi kaluar apo jo COVID-19, madje shumë prej nesh dyshojmë se e kemi kaluar për shkak të një gripi apo simptome që kemi pasur gjatë këtyre muajve.

Doktori i sëmundjeve infektive në Universitetin e Utah, Adam Spivak, është shprehur se kushdo që ka qenë i sëmurë në muajin shkurt mund të ketë qenë me Covid-19 dhe jo me grip.

Disa nga shenjat që tregojnë se e keni kaluar janë:

Keni pasur ethe, kollë dhe lodhje

Keni humbur nuhatjen dhe shijen e ushqimit: 66% e atyre që janë bartës me koronavirus, kanë këtë simptomë

E gjithë familja u sëmur njëkohësisht, pavarësisht se dikush më shumë dhe dikush më pak.

Keni pasur shenja në lëkurë që iu shkaktonin kruajtje.

Por nëse dëshironi ta vërtetoni nëse e keni kaluar apo jo këtë sëmundje, e zbulon vetëm testi serologjik.
 
« Editimi i fundit: 10-09-2020, 21:10:33 nga M A X »

Temat e fundit