×

Tumoret, kujdes me fëmijet me fekondim artificial

Tumoret, kujdes me fëmijet me fekondim artificial

· 1 · 650

  • Postime: 23402
  • Gjinia: Mashkull
M A X
ne: 21-07-2010, 16:05:57
Fëmijët e ngjizur falë procedurave të fekondimit artificial janë më të ekspozuar ndaj rrezikut për tumor gjatë kohës që janë minorenë.

Megjithatë rreziku është fare i vogël krahasuar për fëmijët e ngjizur natyralisht.

Kështu konfirmon një grup kërkuesish suedez që publikoi rezultatet në revistën amerikane "Pediatrics", pasi mori në studim 27 mijë bebe të lindura me teknikën e fertilizimit in vitro.

Rreziku është shumë i vogël, por statistikisht domethënës. Top Channel
 

Ndotja shton tumoret

Nisur nga InfoZRubrika Lajmet e Fundit

Postimi i fundit 23-09-2011, 16:50:02
nga InfoZ
Kanceri dhe Tumoret - Keshilla, shpjegime shqip

Nisur nga M A XRubrika Jeta

Postimi i fundit 13-10-2019, 20:38:04
nga M A X
Qelizat e kandilave për të diagnostikuar tumoret

Nisur nga M A XRubrika Jeta

Postimi i fundit 03-11-2010, 00:48:07
nga M A X