×

Diskutime përgjithshme për edukimin e femijeve. Maradheniet prinder-femije.

Shtatzania, gjithcka mbi nenen!

Nisur nga Aida  | Postimi i fundit nga BVDGF    « 1 2 3 4 5 6 ... 12 » · 296 · 350547

Keshilla praktike per femijet tane

Nisur nga Shej  | Postimi i fundit nga kengaime    · 22 · 8905

Gjithçka mbi fëmijët!

Nisur nga Aida  | Postimi i fundit nga besimtare    · 13 · 17620

Prindër, misioni i pamundur?

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga dreamm    · 1 · 634

Sa "Luks" i nevojitet nje femije?

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga flutur    · 4 · 1436

E perditshmja e Lira Gjikes

Nisur nga ßåßy ღ  | Postimi i fundit nga flutur    · 3 · 3141

Raporti adoleshent-prind

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 523

Me te vemendshem o prinder!

Nisur nga sorelina  | Postimi i fundit nga genti99    · 7 · 2416

Shtatzania, lindja dhe Babai

Nisur nga Aida  | Postimi i fundit nga besimtare    · 24 · 37653

Sjellja ndaj fëmijëve.

Nisur nga +ERELA+  | Postimi i fundit nga +ERELA+    · 0 · 540

Komunikimi me femijet

Nisur nga Aida  | Postimi i fundit nga Shej    · 5 · 5016

Roli i Gruas në edukimin e femijëve

Nisur nga BESIM  | Postimi i fundit nga eissa12    · 21 · 9614

Të jesh prind i një adoleshenti

Nisur nga Masha  | Postimi i fundit nga Masha    · 0 · 2010

Si ti bejme banje bebes?!

Nisur nga ßåßy ღ  | Postimi i fundit nga ßåßy ღ    · 0 · 1488

Zhvillimi i fetusit neper muaj

Nisur nga i huaj  | Postimi i fundit nga i huaj    · 1 · 12659

Dëgjo me zemër

Nisur nga Aida  | Postimi i fundit nga Shej    · 1 · 944

Adoleshenca

Nisur nga Aida  | Postimi i fundit nga Aida    · 3 · 3931

Kur femijet behen prind!

Nisur nga Aida  | Postimi i fundit nga ßåßy ღ    · 2 · 1300

Fëmijët, a na bëjnë të lumtur?

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Nadja    · 14 · 3802