×

Ao: The Last Neanderthal ~ Ao: Neantërdali i fundit (2010)

Ao: The Last Neanderthal ~ Ao: Neantërdali i fundit (2010)

· 1 · 343

  • Postime: 47
CoLd FiRe™
ne: 20-03-2011, 21:56:14
Ao: The Last Neanderthal  ~ Ao: Neantërdali i fundit

Zhanri: Historik.

Premiera Zyrtare:1 Prill 2010.

Regjia: Jacques Malaterre.

 Skenari: Michel Fessler, Philippe Isard, Marc Klapczynski, Jacques Malaterre.

Aktorët: Agie, Helmi Dridi, Ilian Ivanov, Vesela Kazakova.

Vlerësimi: 6.1/10 .

Përktheu: CoLd FiRe™

Rreth filmit:Aventura epike e Ao, Neatërdalit të fundit, i cili vendos të largohet dhe të udhëtojë nga veriu në jug, kur gruaja e tij, fëmija dhe gjithë fisi i tij vriten. Në udhëtimin e tij të vështirë ai do të takojë Akin e bukur, një grua Homo sapiens, e cila do e pranojë dhe do e dashurojë për atë që është Ao. Tani Ao duhet të mbijetojë dhe të mrojë familjen e tij të re, jo vetëm nga kafshët dhe  dukuritë e tjera natyrore, por edhe nga Homo sapienët, të cilët duan që ta vrasin në mënyrë që të zhdukin përgjithmonë Neatërdalët.....


[video=youtube;zoEXhyKg2PQ]http://www.youtube.com/watch?v=zoEXhyKg2PQ[/video]


Kodi: [Zgjidh]
http://www.imdb.com/title/tt1526578/


Kodi: [Zgjidh]
http://www.fileserve.com/file/aAYEPew