×

Deshmitaret e Jehovait, Mormonet, New Age si dhe kishat e tjera.

Deshmitaret e Jehovait!

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga InfoZ    « 1 2 » · 31 · 21292

Mesoni se kur lindi Krishti

Nisur nga Poshnjari  | Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 958

Mormonët dhe Mormonizmi

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 1304

Kisha Protestante

Nisur nga konti  | Postimi i fundit nga h75    · 3 · 2951