×

Diskutime rreth kishave lindore qe permblidhen me emrin e perbashket, Ortodokse.

Ne dhe çifutët

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga ciarli    · 2 · 4743

Festohet Dita e Ujit te Bekuar

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 2172

Kush ishte Kozmai?

Nisur nga PetritKola  | Postimi i fundit nga duka65    · 4 · 8506

Kisha Ortodokse Shqiptare

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 3011