×

Kosova drejte Pavarsise

Pavaresia, 1 milion eruo per festen

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 474

Kosova, me 6 shkurt e pavarur

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 2 · 693

Deklaratë për shtyp- Forumi Musliman i Kosovës

Nisur nga Aida  | Postimi i fundit nga Eljas Ademi    « 1 2 » · 29 · 3117

Kosova èshtè Shqiperi e okupuar

Nisur nga arbias  | Postimi i fundit nga arbias    · 0 · 550

Lereni tè Qete Albinin

Nisur nga arbias  | Postimi i fundit nga arbias    · 0 · 531

Pas 120 ditëve, Kosova e pavarur !

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 515

Shqiptaret sot dhe sfida e tij

Nisur nga arbias  | Postimi i fundit nga arbias    · 0 · 560

Çeku: Do veteshpallim pavaresine !

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga kreksi    · 11 · 1488

BE dhe Kosova.

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga albnobody    · 1 · 800

UCK te rikrijohet!

Nisur nga Ωμέγα  | Postimi i fundit nga Zeri Im    · 10 · 1138

Kosova e Pavarur

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga sorelina    · 2 · 1278

Duke pritur raportin e Ahtisarit

Nisur nga arbias  | Postimi i fundit nga arbias    · 0 · 641