×

Cfarë është Ethereum?

Cfarë është Ethereum?

· 1 · 71

  • Postime: 23993
  • Gjinia: Mashkull
M A X
ne: 21-06-2019, 23:56:39
 
https://insajderi.com/cka-eshte-valuta-e-re-digjitale-ethereum-qe-po-e-mund-bitcoin/
Ethereum është një aplikacion i decentralizuar që mbështetë valutën digjitale, ashtu si Bitcoin. Ju mund të paguani për gjërat online dhe çfarëdo të paguani me të çfarëdo aparati që e lexon atë.
Por ka më shumë për Ethereum se sa për Bitcoin. Kriptokalenca, e quajtur eter, vepron përmes një “kontratë të zgjuar”. Kontrata zgjuar është një teknologji e cila bën “blockchain” apo regjistron çdo të dhënë publikisht dhe në mënyrë kronologjike, dhe funksioni “if: then” sistem që lejon Ethereum të tregtohet nëse një kusht i caktuar është plotësuar. Zhvilluesit mund të përdorin Ethereum për të ndërtuar aplikacione që përfitojnë nga teknologjia e kontratave të zgjuara që ajo përdor. Disa mbështesin mikrofinancën, ndërtojnë botën virtuale dhe parandalojnë vjedhjet e identitetit. https://insajderi.com/cka-eshte-valuta-e-re-digjitale-ethereum-qe-po-e-mund-bitcoin/
« Editimi i fundit: 11-01-2020, 00:21:50 nga M A X »
 

Cfare tregojne duart per ne

Nisur nga M A XRubrika Mix

Postimi i fundit 06-04-2020, 04:10:23
nga erlehta
Çfarë ëndërrojnë qentë?

Nisur nga M A XRubrika Kafshet Shtepiake

Postimi i fundit 17-02-2020, 10:16:16
nga M A X
Njerëzit e suksesshëm - Cfarë i dallon

Nisur nga M A XRubrika Leku

Postimi i fundit 21-01-2020, 22:15:09
nga M A X
Cfare i jep kuptim jetes?

Nisur nga M A XRubrika Diapazon

Postimi i fundit 08-04-2020, 08:05:29
nga erlehta
Nese vuani nga hemorroidet ja cfare duhet te shmangni

Nisur nga PoshnjariRubrika Jeta

Postimi i fundit 27-12-2019, 13:22:46
nga Poshnjari