×

Post reply

Emri:
Email:
Titulli:
Ikona e mesazhit:

Verifikimi:
Flamuri yne ka ngjyre?:

shtyp alt+s per te postuar ose alt+p per ta kontrolluar


Permbledhje

Postuar nga: Ωμέγα
« ne: 10-02-2020, 00:35:34 »

Po lexoja qe po shkon perseri lart. Lum ato qe kane 👍
 
Postuar nga: M A X
« ne: 25-06-2019, 17:24:38 »

Cdo dite vetem rritje po njeh Bitcoin


Postuar nga: M A X
« ne: 22-06-2019, 00:47:04 »

 

Çmimi i kryqëzimit kryesorë, Bitcoin, u rrit më lart se $ 9,000, si dhe $ 9,300 kundrejt rivalit të saj të lartë, dollarit amerikan. Që tani, kriptoni ka fituar më shumë forcë dhe po bën kaq mirë në listat e tregut. Ka mundësi që monedha mund të rritet edhe më lart mbi çmimin e $ 9,500.

Analiza e Çmimit Bitcoin
Gjatë dy ditëve të fundit, çmimi i këtij kriptoti kryesor fitoi rritje të qëndrueshme mbi çmimin e lartë të $ 8,800 kundrejt USD. Çifti i Bitcoin dhe Dollar amerikan është ai që goditi objektivat më të suksesshëm. Disa nga objektivat përfshinin $ 9,000 si dhe $ 9,200.

Në fakt, çmimi ishte në gjendje të thyente nivelin e çmimit të $ 9,300 dhe arriti të vendoset drejt mbi SMA-në e orëve 100. Me valën e fundit bullish, çmimi është marrë afër nivelit $ 9,400. Përveç kësaj, një formë e lartë vjetore e madhe u formua me një çmim prej $ 9,392.

Një korrigjim i mprehtë i dobët dhe anulim pas kësaj
Çmimi Bitcoin përjetoi një korrigjim të papritur, pasi kishte tregtuar aq lart sa $ 9,392. Veprimi e bëri atë të arrijë pikërisht nën nivelin e çmimeve të $ 9,100 dhe $ 9,000 respektivisht. Megjithatë, kjo nuk zgjati shumë. Kishte një ndryshim shumë të shpejtë dhe çmimi ishte në gjendje të zgjidhej vetëm mbi $ 9,000.

Për më tepër, çmimi ishte në gjendje të rritet drejtë mbi çmimin $ 9,200 të lartë. Vetëm pak orë më parë, çmimi BTC formoi një ritëm me një çmim të lartë prej $ 9,255. Për momentin, çmimi po korrigjon pak më të ulët dhe ka testuar nivelin e $ 9,150.

Niveli i kthimit të Fib 23.6% të tubimit të fundit nga $ 8,830 në çmimin e lartë të $ 9,255 po lëviz gjithashtu drejt drejtimit të $ 9,155.

Shumë Mbështet
Ekzistojnë një numër mbështetësish pranë niveleve të çmimit të Bitcoin prej $ 9,100 dhe $ 9,050. Sidoqoftë, mbështetja kryesore tani është duke tregtuar diku në rajonin e $ 9,040.

Niveli i reduktimit të Fib-it të tubimit të fundit është regjistruar gjithashtu jo shumë larg çmimit të lartë të $ 9,155. Në çdo rast janë shënuar më shumë dobësi, ka mundësi që çmimi të jetë në gjendje të rishqyrtojë mbështetjen e $ 9,000.
Përveç kësaj, ekziston edhe një linjë shumë e rëndësishme e trendit bullish që ka filluar të formohet me shumicën e mbështetjes në rajonin e $ 8,780 në tabelën orë orë BTC / USD.

Një vështrim i mprehtë në tregjet e tregut
Listat e tregut tregojnë se çmimi i BTC ishte në gjendje të mbulojë të drejtën mbi çmimin e lartë të $ 9,100. Kjo erdhi menjëherë pas një korrigjimi shumë të mprehtë.

Për momentin, çmimi Bitcoin tani është duke tregtuar mirë me një çmim që është mbi $ 9,150. Ka mundësi që çmimi mund të rritet më tej mbi $ 9,300. Shanset janë të larta se çmimi mund të godiste edhe lartësinë e $ 9,500 në dy ditët e ardhshme.

Ndërsa fillon java, objektivi kryesor për këtë kriptë kryesor do të jetë goditja e nivelit të lartë të çmimeve prej $ 10,000. Indeksi Relative Forca për palë Bitcoin dhe Dollar amerikan është e drejtë mbi nivelet e 50. Niveli kryesor i mbështetjes që është regjistruar është në $ 9,040 dhe është ndjekur nga afër nga $ 9,000.

https://besticoforyou.com/sq/%C3%A7mimi-i-bitcoin-sfidon-ligjet-gravitetit/