×

Grupi shqiptar i Kriptovalutisteve ne Telegram

Grupi shqiptar i Kriptovalutisteve ne Telegram

· 1 · 43

  • Postime: 22622
  • Gjinia: Mashkull
M A X
ne: 22-06-2019, 00:14:47
Ata qe jane te interesuar per cryptocurrency e duan te chatojne me te ngjashem mund ta bejne kete te nje grup vetem me shqiptare ne app-in Telegram.
Citim
https://t.me/AlbCTG
Albanian Crypto Trading Group - Ky grup sherben per diskutime, shpjegime, edukim dhe analiza ne grafike rreth Trading, dhe ne pergjithesi rreth levizjeve te BTC'se dhe kriptomonedhave tjera.