×

Arti dhe Kultura

James Bond, ja çfarë duhet lexuar

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga InfoZ    · 1 · 1205

#Love #Likes #Tirana

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 157

Fjal te Urta Nga Viset Shqitare

Nisur nga arbias  | Postimi i fundit nga Eugenie    · 2 · 10817

Cfare keshilloni per te pare ne Netflix

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga Parloté    « 1 2 » · 37 · 2660

“Shiko Kush LUAN”

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga erlehta    · 3 · 255

Game of Thrones - Finalja

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga Parloté    « 1 2 3 4 5 » · 113 · 10275

John Wick: Chapter 3 – Parabellum

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga erlehta    · 7 · 1084

Shqiptarkat e skenes boterore

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 9 · 321

Rikthehet Sex and the City

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga Monique    · 10 · 311

Van Gogh nuk vrau veten

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga ciarli    · 2 · 728

Kinostudio “Shqipëria e Re”

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga erlehta    · 1 · 1113

Brad Pitt

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga erlehta    · 2 · 1222

George Clooney

Nisur nga ßåßy ღ  | Postimi i fundit nga M A X    · 4 · 1000

Viti i Ri për artistët shqiptarë

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 530

Vdes artisti më i vjetër i Botës

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 457

Miti i Apollonit

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 452

Kur Al Pacino flet shqip!

Nisur nga ßåßy ღ  | Postimi i fundit nga M A X    · 3 · 1143

"Amnistia", në kinematë italiane

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 438