Post reply

×

Post reply

Emri:
Email:

Verifikimi:
Flamuri yne ka ngjyre?:

Permbledhje

Postuar nga: Parloté
« ne: 11-02-2020, 03:25:29 »

Nga preferenca personale do të shtoja edhe këtë film fantastiko-shkencor romantik, i cili parashtron pyetjen nëse jemi ne ata që e kontrollojmë fatin tonë, ose nëse ai është vendosur në duart e forcave tjera.
 
Postuar nga: M A X
« ne: 02-02-2020, 20:03:18 »

Që nga fillimi filmat kanë qenë një mënyrë me të cilën njerëzit kanë mësuar gjëra të rëndësishme rreth jetës, dashurisë dhe rëndesisë së lumturisë. Por, disa filma janë shumë më shumë se sa që duken, dhe shumë të tillë kanë fuqinë të na prekin në nivelet më të thella emocionale.
Në këtë artikull do të paraqesim një listë të filmave të cilat do të qëndrojnë me ne për një kohë të gjatë. Këta filma e ndryshojnë perceptimin tonë rreth realitetit dhe na bëjnë të mendojmë thellë në mënyren se si e shohim botën.
https://papirusi.com/10-filmat-qe-do-ta-ndryshojne-jeten-tuaj-rrenjesisht