×

Arti dhe Kultura

Bukuroshja Shqiptare - MISS GLOBE 2008

Nisur nga Amy  | Postimi i fundit nga Amy    · 0 · 1727

Çuditë e Kometës

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 827

Fjal te Urta Nga Viset Shqitare

Nisur nga arbias  | Postimi i fundit nga limi tetov    · 1 · 10698

James Bond, ja çfarë duhet lexuar

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 1074

Burrat që zgjonin qytetet

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 1299

Oscar 2008

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga erlehta    · 11 · 1265

Top - Filma 2008.

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga erlehta    · 14 · 1621

"World Press Photo"

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga erlehta    · 4 · 1025

Kino - Vere 2007.

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga erlehta    · 6 · 1217

Jane Wyman .

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga erlehta    · 0 · 799

Vajzat me te pasura ne bote.

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga VESHTRO.com    · 1 · 1596

MOVED: "Oscars 2007"

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga erlehta    · 0 · 727

Ura mbi Drino.

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga erlehta    · 0 · 923

Biondet me " te nxehta"

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga Capkenja    · 3 · 2723

Se pa teatër, virtyti humbet!

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga erlehta    · 0 · 991

Femrat e Showbiz!

Nisur nga sorelina  | Postimi i fundit nga sorelina    · 6 · 2190

Yjet me te bukur e me te pasur!

Nisur nga sorelina  | Postimi i fundit nga sorelina    · 5 · 1247

2006, viti i martesave VIP

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 7708

Projekti: "Lemoshe 5 euro"

Nisur nga Aida  | Postimi i fundit nga Aida    « 1 2 » · 25 · 272

Per nje veprim konkret

Nisur nga Odise  | Postimi i fundit nga Parloté    · 10 · 158