×

Arti dhe Kultura

Harry Potter

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 10 · 1351

Heroinat e tranzicionit

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 787

Sa ka ndryshuar Baby?

Nisur nga ßåßy ღ  | Postimi i fundit nga Nore    · 4 · 539

Verter, magjia e një opere

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 453

Rikthehet Bridget Jones

Nisur nga ßåßy ღ  | Postimi i fundit nga erlehta    · 1 · 388

‘Java frankofone’ në kryeqytet

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 652

Bakshishet e VIP-ave

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga +ERELA+    · 1 · 311

Arrestohet aktori Charlie Sheen

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 10 · 869

"Agimi" - Kinema e re 3D në Tiranë

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 4367

Vdes aktori komik Leslie Nielsen

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 383

Vihet në skenë "Albaniana"

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 329

"Shqiptari" premierë në Tiranë

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 348

Ndahet nga jeta “Pitkini”

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga Berni    · 4 · 598

Superyje me vese të këqija

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 443

Julia Perez, diva seksi që sfidon konservatorët myslimanë

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga alcapone mano    · 2 · 699

Hapet kinemaja e AQSHF

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga erlehta    · 1 · 405

Artistët pronarë ishujsh

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga erlehta    · 1 · 567

"Hollywood" - Dashuri me mafian

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 752

Hungaria, Hollivudi i ri i Europës

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 295