Post reply

×

Post reply

Emri:
Email:

Verifikimi:
Flamuri yne ka ngjyre?:

Permbledhje

Postuar nga: erlehta
« ne: 16-02-2020, 07:44:13 »


Ke të drejtë MAX.  :)
Po të mënjanosh udhëtimet në kohë (200 vjet pas), ndodhitë e tjera mjaft reale janë.
Këtu sa ka filluar sezoni i 5.


Poo sa mire na e kujtove .. :perqafim
Sot fillon 5 këtu . Sezoni 4 nuk ka qenë i keq por vërtetë sh larg të parit.
Të shohim sonte çfarë do të na ofrojë pjesa e parë🤔
Postuar nga: Parloté
« ne: 15-02-2020, 17:00:40 »

@Parloté qenke dhe ti fanse e Outlander?👍
Sezoni pare ka qene fantastik pastaj filluan ta prishin.


Ke të drejtë MAX.  :)
Po të mënjanosh udhëtimet në kohë (200 vjet pas), ndodhitë e tjera mjaft reale janë.
Këtu sa ka filluar sezoni i 5.
Postuar nga: M A X
« ne: 15-02-2020, 13:44:43 »

@Parloté qenke dhe ti fanse e Outlander?👍
Sezoni pare ka qene fantastik pastaj filluan ta prishin.
Postuar nga: Parloté
« ne: 11-02-2020, 03:10:36 »

Postuar nga: Ωμέγα
« ne: 19-10-2019, 17:16:41 »

Nje nga skenat me perfekte per te perfunduar nje film
https://youtu.be/2kf0D_X7uFE