×

Skena te preferuara ne filma 🍿🎞️

Skena te preferuara ne filma 🍿🎞️

· 6 · 289

 • Postime: 609
 • Gjinia: Mashkull
Ωμέγα
ne: 19-10-2019, 17:16:41
Nje nga skenat me perfekte per te perfunduar nje film

 • Postime: 1752
 • Gjinia: Femer
Parloté
#1 ne: 11-02-2020, 03:10:36

 • Postime: 1752
 • Gjinia: Femer
Parloté
#2 ne: 15-02-2020, 12:43:30
😂😠😂
 • Postime: 26403
 • Gjinia: Mashkull
M A X
#3 ne: 15-02-2020, 13:44:43
@Parloté qenke dhe ti fanse e Outlander?👍
Sezoni pare ka qene fantastik pastaj filluan ta prishin.

 • Postime: 1752
 • Gjinia: Femer
Parloté
#4 ne: 15-02-2020, 17:00:40
@Parloté qenke dhe ti fanse e Outlander?👍
Sezoni pare ka qene fantastik pastaj filluan ta prishin.


Ke të drejtë MAX.  :)
Po të mënjanosh udhëtimet në kohë (200 vjet pas), ndodhitë e tjera mjaft reale janë.
Këtu sa ka filluar sezoni i 5.

 • Postime: 7049
 • Gjinia: Femer
erlehta
#5 ne: 16-02-2020, 07:44:13

Ke të drejtë MAX.  :)
Po të mënjanosh udhëtimet në kohë (200 vjet pas), ndodhitë e tjera mjaft reale janë.
Këtu sa ka filluar sezoni i 5.


Poo sa mire na e kujtove .. :perqafim
Sot fillon 5 këtu . Sezoni 4 nuk ka qenë i keq por vërtetë sh larg të parit.
Të shohim sonte çfarë do të na ofrojë pjesa e parë🤔