×

Të zotërosh një gjuhë të një populli, zotëron kulturën dhe historinë e tyre.

Fjalor Online - Online Dictionary

Nisur nga BESIM  | Postimi i fundit nga jonni    « 1 2 » · 27 · 33077

Kursi i Gjuhës Gjermane

Nisur nga Prishtinasja  | Postimi i fundit nga liridona    « 1 2 3 4 5 6 ... 8 » · 184 · 229043

Cilën gjuhë të huaj e zotëroni mirë?

Nisur nga BESIM  | Postimi i fundit nga Gerti1    « 1 2 3 4 5 » · 102 · 19311

Provoni aftësitë tua shumë-gjuhëshe!

Nisur nga sara  | Postimi i fundit nga Zara    « 1 2 3 4 » · 90 · 14559

Français

Nisur nga Muslimanja  | Postimi i fundit nga Zara    « 1 2 » · 40 · 10973

Lingua albanese per bambini

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 1002

LEARN ALBANIAN - MËSO GJUHËN SHQIPE

Nisur nga Muslimanja  | Postimi i fundit nga Llokumi Ny    « 1 2 » · 25 · 18054

Fjalor i gjuhes angleze

Nisur nga arbias  | Postimi i fundit nga egzona shaqiri    · 4 · 15745

Take Language Courses

Nisur nga filia  | Postimi i fundit nga filia    · 0 · 1486

Türkce ogreniyorsun - Kursi i Gjuhës Turke

Nisur nga iShUlLi  | Postimi i fundit nga Capkenja    · 11 · 14966