×

Ushqimi dhe Kuzhina

Erëzat

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga ßåßy ღ    · 3 · 2430

Shalqiri, fruti i pasionit

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga eurogina    · 6 · 3718

Brumerat !

Nisur nga Borebardha  | Postimi i fundit nga ketrusha    · 19 · 13134

Gjellerat !

Nisur nga Borebardha  | Postimi i fundit nga ketrusha    · 16 · 15180

Arti i Tortave

Nisur nga Lisa  | Postimi i fundit nga Belinaa    · 9 · 2459

Nje pije per ju....

Nisur nga Lisa  | Postimi i fundit nga arbias    « 1 2 » · 41 · 6368

Mish peshku...

Nisur nga Belinaa  | Postimi i fundit nga erlehta    · 1 · 2209

Vlerat e ushqimeve

Nisur nga Belinaa  | Postimi i fundit nga Englishbee    · 13 · 17520

Supa !

Nisur nga Borebardha  | Postimi i fundit nga Belinaa    « 1 2 » · 29 · 10522

Kuzhina indiane

Nisur nga Belinaa  | Postimi i fundit nga erlehta    · 4 · 2416

Spinaq me Vezë

Nisur nga INDRITI  | Postimi i fundit nga Capkenja    · 14 · 6073

Mobilim Kuzhine.

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga Belinaa    · 22 · 14454

Torta & Pasta

Nisur nga CrYsTaL TeaRs  | Postimi i fundit nga Belinaa    · 22 · 11099

Mishi i Pjekur !

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Belinaa    · 6 · 5036

Një shqiptar bën picen me te shtrenjte ne botë !

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Capkenja    · 12 · 3122

Cfare gatuat per Vitin e Ri ?

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga erlehta    « 1 2 3 » · 52 · 6526

Keshilla per kuzhinen tuaj !

Nisur nga Borebardha  | Postimi i fundit nga Lisa    · 9 · 3359

Vajërat Aromatikë!!!

Nisur nga Belinaa  | Postimi i fundit nga erlehta    · 1 · 1522

Tave Elbasani

Nisur nga milanisti  | Postimi i fundit nga sorelina    « 1 2 3 4 » · 97 · 25012

Mish pule, viçi, qingji dhe derri .

Nisur nga Borebardha  | Postimi i fundit nga Lisa    « 1 2 » · 29 · 11410

Darka juaj.....

Nisur nga erushi  | Postimi i fundit nga xhemile    « 1 2 3 » · 53 · 9707

Kuzhina.

Nisur nga Leutrim  | Postimi i fundit nga Syrgjyn    · 2 · 1807

Kuzhina bullgare

Nisur nga Capkenja  | Postimi i fundit nga aaddbb    · 9 · 3100

Formoni nje menu me ushqim shqiptar?

Nisur nga stalion  | Postimi i fundit nga Lisa    · 5 · 4887

Eklera ( pregatitja )

Nisur nga elida1  | Postimi i fundit nga Elektra    · 1 · 3917

Si lindi vera, pija e Mesdheut

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga erlehta    · 0 · 2111