×

Çiljeta Xhilaga: ‘Lufta’ me kilet pas lindjes së djalit

Çiljeta Xhilaga: ‘Lufta’ me kilet pas lindjes së djalit

· 1 · 63

  • Postime: 20928
InfoZ
ne: 25-07-2013, 22:50:02
Çiljeta Xhilaga: ‘Lufta’ me kilet pas lindjes së djalit
      


<img src="http://laj.me/ciljeta-xhilaga-lufta-me-kilet-pas-lindjes-se-djalit/ciljeta-37/" rel="attachment wp-att-38302"><img class="aligncenter size-full wp-image-38302" alt="ciljeta" src="http://laj.me/wp-content/uploads/2013/07/ciljeta.jpg" width="150px" />Në showbiz-in shqiptar, hyjnë dhe promovohen çdo vit personazhe të rinj… Disa prej tyre, të bukur, të suksesshëm e me një filozofi të qartë për karrierën që do të ndërtojnë. Megjithatë, ndonëse cilësia e prurjeve të reja është mjaft e mirë, asnjëri prej tyre nuk ia ka dalë të zërë vendin e saj. Kjo sepse [...]
      

http://laj.me/ciljeta-xhilaga-lufta-me-kilet-pas-lindjes-se-djalit/