×

Dafina Dauti ne lidhje romantike me Egzon Krasniqin

· 1 · 122

Dafina Dauti ne lidhje romantike me Egzon Krasniqin

· 1 · 122

 • Postime: 17722
 • i identifikuar
  Lajmet
  ne: 13-09-2013, 16:50:01
  Dafina Dauti ne lidhje romantike me Egzon Krasniqin
        


  <p><img src="http://vipat.sh/wp-content/uploads/2013/09/dafina-dauti-560x371.jpg" width="150px" />Nje foto flet sa 1 mije fjale…dhe kjo foto e postuar nga Dafina ne Facebook tregon po aq shume. Kengetarja simpatike duket se ka filluar nje lidhje me Egzon Krasniqin, i cili njihet si menaxher i Ardian Bujupit. Sidoqofte keto jane ende supozime, sepse as Dafina dhe as Egzoni nuk kane deklaruar hapur qe jane ne […]</p><p>The post <a href="http://vipat.sh/dafina-dauti-ne-lidhje-romantike-egzon-krasniqin/">Dafina Dauti ne lidhje romantike me Egzon Krasniqin</a> appeared first on <a href="http://vipat.sh">Celebs Blog | Vipat Shqiptare | Thashetheme | Entertainment News |</a>.</p>
        

  http://vipat.sh/dafina-dauti-ne-lidhje-romantike-egzon-krasniqin/