×

Deputetët soclialistë japin ndihma për para dhe tetra plegjikët

Deputetët soclialistë japin ndihma për para dhe tetra plegjikët

· 1 · 56

  • Postime: 20928
InfoZ
ne: 28-12-2012, 00:50:04
Deputetët soclialistë japin ndihma për para dhe tetra plegjikët
      


Deputetët e Partisë Socialiste të Tiranës kanë shpërndarë sot dhurata për anëtarët e shoqatës së para dhe tetra plegjikëve. Eglantina Gjermeni, Vasilika Hysi, Ledi Shamku, Eduard Shalsi, të kryesuar nga kryetari i kësaj partie për kryeq...
         

http://laj.me/59805