×

Gazetat më me influencë

Gazetat më me influencë

· 1 · 611

  • Postime: 26273
  • Gjinia: Mashkull
M A X
ne: 21-07-2011, 17:06:35

Gazetat tabloide janë më të shiturat dhe më me ndikim në botë. Por ato vijnë në forma të ndryshme në vende të ndryshme. Në Gjermani dhe Angli ato përgjithësisht janë të fokusuara tek televizioni. Ndërsa në Itali, Spanjë dhe Japoni ato janë të fokusuara tek sporti: gjë e cila bën që një kopje të kaloi në shumë duar. Kurse në SHBA gazetat gazetat përgjithësisht janë të modelit broadsheet (me faqe të gjëra) dhe së fundmi po investohet shumë në modelin tabloid.

Bild (tabloid) është gazeta më me ndikim në botë edhe pse ajo vlerësohet si shumë agresive. Ajo ka një tirazh ditor afërsisht 3 milion kopje. Tarazhi i lartë vjen dhe si rezultat sepse qëndrimet e saj zëvendësojnë të djathtën ekstreme. Bild është i gjithë pranishëm madje numri i lexuesve kohët e fundit ka shënuar rritje dhe në Brazil.

Gazetat më me influencë

Gazeta Vendi Tirazhi
Bild Gjermani 2.9 milion
The Sun Britani 2.8 milion
Daily Mail Britani 2.1 milion
Nikkan Sports Japoni 1.8 milion
The Daily Mirros Britani 1.2 milion
Kronen Austri 800 000
National Enquirer SHBA 702 000
Neë York Post SHBA 523 000
Fakt Poloni 450 000
Gazzetta dello Sport Itali 294 000
Marca Spanjë 275 000


Gazeta Shekulli
 

gazetat e sotme

Nisur nga InfoZRubrika Parapre

Postimi i fundit 20-05-2020, 20:30:04
nga InfoZ
gazetat ne shqiperi

Nisur nga InfoZRubrika Parapre

Postimi i fundit 20-05-2020, 20:29:42
nga InfoZ
gazetat me te mira shqiptare

Nisur nga InfoZRubrika Parapre

Postimi i fundit 20-05-2020, 20:09:01
nga InfoZ
Gazetat sot ne Shqiperi

Nisur nga InfoZRubrika Mediat Shqiptare

Postimi i fundit 19-03-2020, 17:09:04
nga InfoZ
Gazetat shqiptare ne internet

Nisur nga InfoZRubrika Mediat Shqiptare

Postimi i fundit 19-03-2020, 17:08:37
nga InfoZ