×

Nora ka nevoje t’i heqe disa kile!

Nora ka nevoje t’i heqe disa kile!

· 1 · 116

  • Postime: 17722
Lajmet
ne: 12-09-2013, 08:50:01
Nora ka nevoje t’i heqe disa kile!
      


<p><img src="http://vipat.sh/wp-content/uploads/2013/09/nora-beach.jpg" width="150px" />Nese shikoni nje foto te publikuar nga vete Nora ne Instragram, duket qarte se bukuroshja ne fjale e ka tepruar paksa me ushqimin Disa kg teper i jane shtuar te barku dhe vithet. Shikoni dy fotografite meposhte dhe do ta kuptoni per cfare behet fjale…</p><p>The post <a href="http://vipat.sh/nora-ka-nevoje-ti-heqe-disa-kile/">Nora ka nevoje t’i heqe disa kile!</a> appeared first on <a href="http://vipat.sh">Celebs Blog | Vipat Shqiptare | Thashetheme | Entertainment News |</a>.</p>
      

http://vipat.sh/nora-ka-nevoje-ti-heqe-disa-kile/