×

Lajme dhe tema aktuale

Rrugetimi i Albin Kurtit

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga Charlie    · 3 · 76

"Vetevendosje" fiton zgjedhjet

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga Passion    · 9 · 135

Zgjedhjet e 6 tetorit në Kosovë

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga Parloté    · 10 · 196

#FridaysForFuture Albania

Nisur nga GretaTh  | Postimi i fundit nga GretaTh    · 3 · 57

Nisma #Thurje

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 2 · 204

Tërmet i fuqishëm në Shqipëri

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 5 · 144

"Denohet" Sajmir Tahiri

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga Passion    · 2 · 113

NXËNËSIT E ZELLSHËM TË MZIUT

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 20

...Tironsit

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 4 · 70

Luksi i Rilindjes

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga Gjumashi    · 1 · 179

Dorehiqet Ramush Haradinaj

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga SteriOtipi B    · 1 · 220

Termet 5.1 shkund Athinen

Nisur nga Poshnjari  | Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 235

Pas votimeve te 30 qershorit...

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 10 · 79

#Edheunë

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga Passion    · 12 · 129

Pse eshte PD ne ngjitje?!

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    « 1 2 3 4 5 6 ... 9 » · 214 · 5494

Rritet taksa për blerjet online

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga Gjumashi    · 2 · 127

Armiqte e popullit

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 89

Platforma zhgënjyese e opozitës

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 82