×

Lajme dhe Temat Aktuale - Biseda, Diskutime

Tepër seksi për parlamentin kanadez

Nisur nga ßåßy ღ  | Postimi i fundit nga Gerti1    · 2 · 276

Rothschild ne politiken shqiptare

Nisur nga moçali  | Postimi i fundit nga ciarli    · 3 · 1039

E majta që i duhet Shqipërisë

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga ciarli    · 1 · 329

Punë të mbarë President

Nisur nga ßåßy ღ  | Postimi i fundit nga ciarli    · 3 · 585

Sanxhaku shqiptar

Nisur nga ßåßy ღ  | Postimi i fundit nga ßåßy ღ    · 0 · 385

Rekord turistësh, "Fajin" e ka Saliu

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Misss    « 1 2 » · 44 · 2132

Fillimi i fundit socialist

Nisur nga balkan02  | Postimi i fundit nga balkan02    · 0 · 165

Plani urbanistik i Tiranes

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga CTS    · 2 · 355

Ilir Meta for President

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga Shej    · 3 · 303

Copy/Paste

Nisur nga erionmuca  | Postimi i fundit nga erionmuca    · 3 · 378

Dy PD-të dhe gabimi me të tretën

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 232

Epopeja e UÇK

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 322

20 vjet lëvizje demografike

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 379

Gëzuar Pavarësinë, Kosovë!

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 1 · 333

Të drejtat e autorit

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 258

Video shokuese, Rama në panik

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 229

Lajme te fundit nga Shqiperia!

Nisur nga Shej  | Postimi i fundit nga CTS    « 1 2 3 » · 69 · 5698

100-vjetori i pavarësisë

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 506

Moti keq 'mbërthen' vendin

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 166

Largohen Amerikane nga Kosova

Nisur nga paqarizi  | Postimi i fundit nga paqarizi    · 0 · 211

Partia e re e Bamir Topit

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 225

Viti 2011: Një résumé

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga dreamm    · 1 · 167

Blushi: Gafat e Edi Ramës

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 131

99 vjetori i Pavarësisë

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 164