×

Lajme dhe Temat Aktuale - Biseda, Diskutime

Terror ne autobuz!

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga erlehta    · 0 · 341

Ceshtja "albatrosairway"

Nisur nga kavajsi  | Postimi i fundit nga erlehta    · 3 · 422

"Shqipëria, një euro"

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 4 · 834

Brukseli refuzoi Ilir Metën !

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 433

Mjerimi i vajzave te bodrumeve!

Nisur nga Scard  | Postimi i fundit nga BLASTER    « 1 2 » · 26 · 2078

Percahen Socialistet !

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga erlehta    · 6 · 498

Jugu i gjelberuar nga "Kanabis"

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga erlehta    · 1 · 423

Mareveshja PD - PS!

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga PetritKola    · 3 · 420

Shqipëria ne BE

Nisur nga kacurrelsi  | Postimi i fundit nga Capkenja    · 2 · 1482

Prishet " Zogu i Zi "

Nisur nga Vështrusja  | Postimi i fundit nga x    « 1 2 » · 41 · 3000

VARRMIHËSIT E KOSOVËS !!!

Nisur nga Nositi  | Postimi i fundit nga Nositi    · 2 · 843

OPOZITA PERLAN KREJT KQZ!

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga PetritKola    · 8 · 654

Windows file protection

Nisur nga joan  | Postimi i fundit nga joan    · 2 · 549

RRITJA E CMIMIT TE CIGAREVE

Nisur nga ildas  | Postimi i fundit nga Bekimi    · 9 · 971

Gazidede is back-HAIL

Nisur nga Sirio00  | Postimi i fundit nga PetritKola    · 9 · 861

Nikoll Lesi ne Video me një Vajze........

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga DEJA    « 1 2 » · 30 · 5559

Me bibël në ligjërata

Nisur nga xhavo  | Postimi i fundit nga Dalber    · 5 · 767