×

Lajme dhe Temat Aktuale - Biseda, Diskutime

Pse fiton e djathta me 23 Qershor!

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Monique    « 1 2 » · 42 · 1176

Nën maskën e patriotizmit

Nisur nga h75  | Postimi i fundit nga h75    · 0 · 246

Gradimet në policinë e Kosovës

Nisur nga h75  | Postimi i fundit nga h75    · 0 · 155

Vendoset shembja e Piramidës

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga Gerti1    · 4 · 361

Rama: Kam rigjetur lirinë time

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga ciarli    · 1 · 274

Festa e Kurban Bajramit

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga ciarli    · 1 · 377

Berisha ne Izrael

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga ciarli    · 5 · 420

Zori i madh i Thacit

Nisur nga Oqeani  | Postimi i fundit nga ciarli    · 2 · 425

Poshtë dinastia!

Nisur nga balkan02  | Postimi i fundit nga ciarli    · 1 · 380

Përse Rama po flirton me Nanon?

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga ciarli    · 3 · 428

Drejtësia lindi... e vdekur

Nisur nga TATU  | Postimi i fundit nga ciarli    · 10 · 542

Të rikthejmë dënimin me vdekje?

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga ciarli    · 4 · 477

Ina Rama, kryeprokurorja e re e RSH

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga erlehta    · 15 · 3295

Dijetar e luftëtar

Nisur nga MR.DETI  | Postimi i fundit nga MR.DETI    · 0 · 194

81 vjecari pret koken 18 vjecares!

Nisur nga Shej  | Postimi i fundit nga Shej    · 1 · 247

Mero Baze rrihet nga Rezart Taci

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga Pasion    · 13 · 1744