×

Ceshtja e Astirit - Kerkohet nje spjegim nga ata qe jetojne ne Tirane

Ceshtja e Astirit - Kerkohet nje spjegim nga ata qe jetojne ne Tirane

· 28 · 363

  • Postime: 7276
  • Gjinia: Mashkull
SteriOtipi B
#25 ne: 18-04-2019, 22:21:53
Nuk jam kopetent per situaten, por nje gjë e them me siguri: ne shqiptaret jemi mesuar shumë keq per sa i perket zbatimit si te ligjeve te shtetit edhe te kodit moral.
Marim nje rast. Unë kam blere nje makine. Dua te eci me 200 kmh, ndërkohë me ndalon polici me ve gjobë dhe me heq patenten, ok?
Tani dale unë si shqiptare dhe them: çtë duhet ty ca bej unë? Makina e imja, patenta e imja kush je ti qe me thoje mua cfare duhet te bej?!
Une pyes a është logjike kjo?
Ne kete rast ti behesh rrezik per te tjeret dhe prandaj nderhyn shteti. ;)

  • Postime: 1065
  • Gjinia: Mashkull
Poshnjari
#26 ne: 19-04-2019, 08:37:50
Ne kete rast ti behesh rrezik per te tjeret dhe prandaj nderhyn shteti. ;)
Nuk po them per ne zonen e banuar. Gjithsesi...
Nëse vete unë dhe tek kembet e Skënderit, beut, vendos ndërtoj nje lokal si duhet te veprojme?

  • Postime: 7276
  • Gjinia: Mashkull
SteriOtipi B
#27 ne: 19-04-2019, 18:10:19
Nuk po them per ne zonen e banuar. Gjithsesi...
Nëse vete unë dhe tek kembet e Skënderit, beut, vendos ndërtoj nje lokal si duhet te veprojme?
bej lali eri bashkepronar dhe ta gezosh.😎😁