×

"Dhe Se Bashku Dhe Si Vllazen"

"Dhe Se Bashku Dhe Si Vllazen"

· 1 · 249

  • Postime: 2
DBezhani
ne: 04-10-2013, 08:36:01
Qe tash moti jam i zoti
Si kam qe', jam e do t'jem
Qe tash moti jam i zoti
Bij i denj i venit tem.

Jam ketu den-baba-den
Se nder shekuj kam luftuar
Per ket' Shqipe, per ket' ven'
Me gjak truallin kam mbuluar.

E mbi mue plot kan shkelun
Kan prue shpat' e lig'si
Në ket' dhe' perjete kan ngelun
Ne per at' jena ba' fli.

Na kane vrare e kane prerë
Na kane djegur Shqiperine
Na roberuan dimer, verë
Ne prap e mbajtem BURRERINE

Ne i dolem zota venit
Ne e majtem at' premtim
Ne i dham' lirinë Shpen'it
Krenarise se kombit tim

Dhe së bashku, dhe si vllazen
E ndertuam Shqiperine
Dhe së bashku, dhe si vllazen
I dhame venit PAVARESINE
(Poezi nga Donald Bezhani)

  hmmmmm:
 

Revista "who"

Nisur nga InfoZRubrika Mediat Shqiptare

Postimi i fundit 20-05-2020, 21:01:22
nga InfoZ
"Strategjia e shqiptarevet"

Nisur nga M A XRubrika Shqiptaria

Postimi i fundit 30-04-2020, 17:37:30
nga M A X
Dorian "The Hope" Dokaj (info, foto, video)

Nisur nga M A XRubrika Vipat Shqiptare

Postimi i fundit 22-04-2020, 23:31:10
nga M A X
Si thuhet gjermanisht "Te Dua"?

Nisur nga InfoZRubrika Pyetper

Postimi i fundit 05-04-2020, 11:17:26
nga M A X
"Alien" ne RTV Ora

Nisur nga InfoZRubrika Televizion

Postimi i fundit 03-03-2020, 20:17:44
nga InfoZ