×

Letersi dhe Gjuhesi

Djali i keq i Mark Tueinit

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 1451

Ndahet nga jeta poeti Ndoc Gjetja

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 336

KRITIKË

Nisur nga yllipolar  | Postimi i fundit nga yllipolar    · 2 · 1773

Si po prishet Gjuha Shqype

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 674

Në kërkim të emrave shqiptarë

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 2549

Bohemi i poezise shqipe.

Nisur nga dreamm  | Postimi i fundit nga dreamm    · 0 · 1063

JEHONAT E DHIMBJES (poezi)

Nisur nga XHAELGA  | Postimi i fundit nga ZENISHTI    · 1 · 1372

Natasha Lako, 30 vjet mes poezise

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 673

Te huajt e gjuhes shqipe

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 580

TAKIM LETRAR NË WUPERTAL

Nisur nga shaban cakolli  | Postimi i fundit nga Lasgush Bardhi    · 1 · 537

Frëngjishtja

Nisur nga moçali  | Postimi i fundit nga Enush    · 5 · 2347

"Poeteka 2009"

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 594

Si te shkruani nje Roman ?

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga beqo    · 15 · 4697

Arsimi i perbashkuar mbareshqiptar

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 992

SHIJA E LEXIMIT

Nisur nga yllipolar  | Postimi i fundit nga yllipolar    · 0 · 1490

E kundërta e një fjale burgu

Nisur nga Varg  | Postimi i fundit nga Varg    · 0 · 879

ATENTATET roman nga Ibrahim Kelmendi

Nisur nga kreksi  | Postimi i fundit nga Gennci    · 8 · 4781

Fabula origjinash

Nisur nga Berni  | Postimi i fundit nga Berni    · 0 · 824

Legjenda M, nje satire e dhimbshme

Nisur nga Varg  | Postimi i fundit nga Varg    · 0 · 1087

NECROCOMICON - Libri i mallkuar

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga Syrgjyn    · 1 · 1138

Librat me te shitur 2008

Nisur nga erlehta  | Postimi i fundit nga erlehta    · 1 · 2362

Teza mbi ilirishten

Nisur nga M A X  | Postimi i fundit nga M A X    · 0 · 1116